Overleg met scholen

Vorig schooljaar konden we door corona geen overleg laten doorgaan met onze scholen. We zijn verheugd om al onze scholen opnieuw uit te nodigen! Zo kunnen we goed op elkaar afstemmen en samen zorg dragen voor onze internen.

The Outsider

Op woensdag 8 september trokken we met z'n allen richting Oudenaarde voor een namiddag plezier in The Outsider. We konden er een blotevoetenpad bewandelen, een modderparcours doorklauteren en de basisschoolkinderen konden in een speleologiebox hun weg vinden. Het mooie weer maakte er een fantastische namiddag van.

IMG 20210908 WA0002

IMG 20210908 WA0015

Startdag

We zijn verheugd om dit schoojaar 80 internen te mogen verwelkomen op onze internaten! Als team willen we er ook nu een heel leuk internaatjaar van maken!

Eerste week

Onze internaten zijn vorige week met heel veel enthousiasme opgestart! We zijn verheugd dat we 80 internen mogen verwelkomen. Een grote dankuwel naar alle ouders! Als opener van dit internaatsjaar zijn we naar Sunparks geweest in Oostduinkerke-aan-zee. Op donderdag maakten we op speelse wijze verder kennis met elkaar. Iedereen was er enorm op gebrand om dit schooljaar spetterend te starten!

Bevraging internen

Het is voor ons heel belangrijk dat we onze werking blijven verbeteren waar mogelijk. Daarom hebben we onze eigen internen een vragenlijst laten invullen waarop ze heel eerlijk hun meningen konden neerschrijven. Zo hebben onze jongeren ook rechtstreeks inspraak in de werking van het internaat.